Απέναντι στον γνώριμο Δερμιτζάκη

Το πέρασμα του Ελληνα τεχνικού από τον ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά... αθόρυβο ήταν (VIDEO).

Απέναντι στον γνώριμο Δερμιτζάκη

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (2/11) δεν τίθεται, απλώς, αντιμέτωπος με τον Εργοτέλη, αλλά και με τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος μπορεί να μην... στέριωσε στον πάγκο του Δικεφάλου, στις αρχές της σεζόν 2010-11, αλλά πρόλαβε να συνδυάσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με μία από τις ιστορικότερες επιτυχίες των "ασπρόμαυρων", την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε.

Ηταν το καλοκαίρι που ο Μάριο Μπερέτα απολύθηκε αμέσως μετά την προετοιμασία και ο Παύλος Δερμιτζάκης άφησε τον Πανθρακικό για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά του τους αγώνες με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθοδήγησε, συνολικά, τον Δικέφαλο σε 12 αγώνες, στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, του Europa League και του πρωτάθλήματος και έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 16 Οκτωβρίου 2010.

Πρόλαβε, όμως, να αφήσει το στίγμα του ΠΑΟΚ, αφού βρίσκονταν στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου στους δύο επικούς αγώνες με την Φενέρμπαχτσε, που σημάδεψαν την σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Αρχικά, ο Δικέφαλος επικράτησε στις 19 Αυγούστου 2010 της Φενέρ στην Τούμπα με 1-0 και μία εβδομάδα αργότερα σφράγισε την πρόκρισή του με την ισοπαλία (1-1) στην παράταση στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Το γκολ του Μουσλίμοβιτς στην Πόλη που έκρινε την πρόκριση

Από το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ και μετά ο Δερμιτζάκης τέθηκε αντιμέτωπος με τον Δικέφαλο δύο φορές, μία τον Ιανουάριο του 2013, ως τεχνικός του Πανθρακικού, όπου ηττήθηκε με 1-4 και άλλη μία τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ως προπονητής του ΟΦΗ, σε παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK