Μακ: "Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Τούμπα"

Για την υποστήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τον νέο του ρόλο στην κορυφή της επίθεσης και το πλεονέκτημα που του δίνει η ταχύτητά του μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ.

Μακ: "Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Τούμπα"
Μακ ΠΑΟΚ Μπρόντμπι χατ τρικ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κατέγραψε στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk τις στιγμές που έζησε το βράδυ της Πέμπτης (20/8) στο ματς με την Μπρόντμπι.

"Είναι καλύτερα για μένα να παίζω στην ίδια γραμμή με αντίπαλους αμυντικούς. Κατά μέσο όρο μπορώ να τρέξω περισσότερο, ενώ είμαι και πιο κοντά στην αντίπαλη εστία. Σέβομαι την απόφαση του προπονητή, όποια και αν είναι. Η θέση του επιθετικού και το νέο μας σύστημα μου ταιριάζουν", δήλωσε αρχικά ο Ρόμπερτ Μακ και πρόσθεσε:

"Εγώ πραγματικά δεν έχω συνειδητοποιήσει τι συνέβη στο παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν έχω προετοιμαστεί ποτέ για την ταχύτητα μου. Είχα πάντα αυτό το πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους παίκτες και είμαι ευτυχής που μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να πετύχω στο ποδόσφαιρο. Είναι επίσης πλεονέκτημα για την ομάδα μου. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και σχεδόν πετύχαμε τον στόχο μας να προκριθούμε στη φάση των ομίλων".

Για το χαμένο πέναλτι του Κάτσε και όσα προηγήθηκαν επεσήμανε: "Ηταν να το εκτελέσω εγώ, αλλά ο συμπαίκτης μου ζήτησε να τον αφήσω. Τον είδα ότι ήθελε πολύ να πετύχει ένα γκολ. Στο ποδόσφαιρο. βέβαια, μερικές φορές χρειάζεται και τεράστια τύχη".

Τέλος, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας και το κεφάλαιο Εθνική Σλοβακίας: "Στους αγώνες μας είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και πιθανώς στην Ευρώπη. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Χαίρομαι που μπορώ να τους ικανοποιώ για την υποστήριξη τους. Πιστεύω ότι η φόρμα μου θα διαρκέσει μέχρι να ξανακληθώ στην Εθνική ομάδα. Μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια, για τα οποία ανυπομονώ. Αν πετύχαινα με την Εθνική ομάδα, όσα πέτυχα την περασμένη Πέμπτη, δεν ξέρω τι θα έκανα...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK