"Απίστευτος εργοδότης, δεύτερος πατέρας μας ο Ιβάν"

Συγκινητική γραπτή δήλωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη. Τον θεωρούν δεύτερο πατέρας τους, ενώ πιστεύουν πως τους αφαιρούν το δικαίωμα, ως καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, να διεκδικήσουν τον τίτλο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
savvidis EUROKINISSI

Με επίσημη τοποθέτηση τους μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του "δικέφαλου" εκφράζουν την απόλυτη στήριξη τους στον Ιβάν Σαββίδη, το αίσθημα αδικίας που βιώνουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ζητούν να τους αφήσουν να παίξουν μπάλα.]

Στον... αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια.

"Είναι αδύνατον όλη αυτή η συζήτηση που έχει ανοίξει για τον ΠΑΟΚ, να μην επηρεάζει και εμάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Φαίνεται πως ο δικός μας κόπος έχει μικρότερη σημασία από εκείνον των συναδέλφων μας στις υπόλοιπες ομάδες. Διότι εμείς που ουδέποτε προκαλέσαμε με δηλώσεις, χειρονομίες ή τη στάση μας στο γήπεδο «θέλουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο στα χαρτιά».

Εμείς που ήμασταν πρώτοι, με 16 σερί νίκες και -βάσει απόδοσης- φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον, όμως, κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν μιλά για το ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν θα μας πει ποτέ γιατί έπρεπε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα χωρίς δικαίωμα ήττας επειδή αντίπαλοι επέλεξαν να μην μας αντιμετωπίσουν στο γήπεδο.

Κανείς δεν θα μας πει γιατί μας αρνήθηκαν -χωρίς υπόδειξη- ένα κανονικότατο γκολ που θα μας έφερνε πάλι πρώτους στη βαθμολογία, έστω και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Kανείς δεν θα μας εξηγήσει γιατί η προσπάθειά μας δεν αξίζει τον τίτλο ή έστω την διεκδίκησή του στα ίσια και μέσα στο γήπεδο.

Επιχειρούν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον του Προέδρου μας, επιμένοντας σε μια κακή εικόνα και όχι στην ουσία. Ξεχνούν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έφερε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και τον καλύτερο προπονητή στον ΠΑΟΚ και φτιάχνει μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστεί δίχως τακτικές του παρελθόντος.

Ξεχνούν ή προσπαθούν να ξεχάσουν πολλά, αλλά όχι εμείς. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας απίστευτος εργοδότης, ένας δεύτερος πατέρας για όλους εμάς. Έχει συγχωρήσει και μας έχει υποστηρίξει σε πολλά λάθη κι εμείς σήμερα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη δική του τιμή.

Θεωρούμε τις συντονισμένες επιθέσεις στο πρόσωπό του ως μια ξεκάθαρη τακτική να μειώσουν την δυναμική του ίδιου, του ΠΑΟΚ και τη δική μας. Θα επιθυμούσαμε να απαντήσουμε μόνο στο γήπεδο, αλλά τελευταία μας το απαγορεύουν.

Ο ΠΑΟΚ θα μάχεται μέχρι τελευταία στιγμή για αυτά που του αξίζουν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι η δέσμευσή μας απέναντι τον κ. Σαββίδη και φυσικά τον κόσμο μας.

Με τιμή,

Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK