Αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ δείπνησε με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ήθελε να κρατήσει στον ΠΑΟΚ τον Ισπανό αλλά ο τελευταίος θα μετακομίσει στην Λα Κορούνια

Αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ ο Λούκας
INTIME SPORTS

Ποδοσφαιριστής της Λα Κορούνια θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πέρεθ (έχει ήδη συμφωνήσει ως το καλοκαίρι του 2019) ο οποίος πέραν του κόσμου του ΠΑΟΚ, χαιρέτησε και την ομάδα του "Δικεφάλου". Μάλιστα παρουσία του μάνατζερ του, δείπνησε με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος προσπάθησε να τον κρατήσει στους "ασπρόμαυρους" αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ουσιαστικά όλα είχαν τελειώσει από το τετ α τετ που είχε ο Λούκας με τον Φρανκ Αρνεσεν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν είχε αρνηθεί να μιλήσει για την προοπτική νέου συμβολαίου. "Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ό,τι μου έχει προσφέρει στην καριέρα μου, αλλά έχω μια μεγάλη προοπτική μπροστά μου.

Δεν είναι οικονομικό το θέμα, θέλω να παίξω στην Ισπανία και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Γαλικία και σίγουρα δεν είναι πρόβλημά μου ο ΠΑΟΚ", είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας δείχνοντας ότι είχε πάρει ξεκάθαρα τις αποφάσεις του εδώ και μέρες και απλώς βοήθησε τον "Δικέφαλο" στα πρώτα ευρωπαικά παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK