Αποχαιρέτισαν Σαλπιγγίδης, Μαντούρο

Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Χέντβιχες Μαντούρο συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ και την Τρίτη (25/8) θα εκδοθούν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αποχαιρέτισαν Σαλπιγγίδης, Μαντούρο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Χέντβιχες Μαντούρο αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Οι δύο έμπειροι παίκτες συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον "Δικέφαλο" και την Τρίτη (25/8) θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι υποθέσεις τους και θα εκδοθούν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Και οι δύο βρέθηκαν τη Δευτέρα (24/8) στη Νέα Μεσημβρία και αποχαιρέτησαν τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες τους, αλλά και όσους συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Επανέρχεται ο Κλάους, καλύτερα ο Χαρίσης

Ο Ιγκόρ Τούντορ προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια εν μέσω συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων και, παράλληλα, να την βελτιώνει μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις. Σήμερα, λοιπόν, (24/8) ο Κροάτης προπονητής επιφύλαξε ακόμη ένα δυνατό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στον χθεσινό αγώνα με την Ξάνθη.

Όσοι έπαιξαν την Κυριακή (23/8) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Τα ευχάριστα έρχονται από τον Κλάους, ο οποίος επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ και ο Χαρίσης ανεβάζει ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο σοβαρός τραυματισμός του Τσίμιροτ (6-10 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης) είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η κλήση του στην Εθνική Βοσνίας.

Διαβάστε ακόμη:

Η απολαυστική παντομίμα Λουτσέσκου-Τούντορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK