"Απουσιολόγος" ο Γεωργιάδης

Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν αστειεύεται. Ήδη στις προπονήσεις φαίνεται πως ο Έλληνας τεχνικός έχει σφίξει τα λουριά των παικτών του, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

"Απουσιολόγος" ο Γεωργιάδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αυστηροποίησε τον κανονισμό λειτουργίας των αποδυτηρίων και συνολικά της ομάδας και όρισε έναν τιμοκατάλογο που αφορά στις παραβάσεις των ποδοσφαιριστών (αργοπορημένη άφιξη, χρήση κινητών κ.α), ενώζήτησε από τους παίκτες του να υπογράφουν στο παρουσιολόγιο που θα βρίσκεται στα αποδυτήρια μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης. Ένα είδος... χτυπήματος κάρτας, δηλαδή, που θα δείχνει ποιοι είναι συνεπείς και ποιοι όχι!

Βγαίνει το δελτίο του Σαββίδη

Ένα άλλο θέμα που φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του είναι αυτό της έκδοσης του δελτίου του Κυριάκου Σαββίδη. Θυμίζουμε ότι ο δανεισμός του νεαρού μέσου στον ΟΦΗ ακυρώθηκε λόγω των γνωστών προβλημάτων της κρητικής ομάδας, έτσι έμεινε... ξεκρέμαστος σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στον ΠΑΟΚ. Οι νομικοί της ΠΑΕ, ωστόσο, βρήκαν λύση στην πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα περίπτωση και είναι θέμα ημερών να εκδοθεί εκ νέου το δελτίο του παίκτη στον "Δικέφαλο", κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μείνει άπραγος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, η διακοπή του πρωταθλήματος βοηθά τον Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του να συμπεριλάβουν τον νεαρό μέσο στα πλάνα τους και να τον... μυήσουν ξανά στα δεδομένα της πρώτης ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK