Άρνεσεν: "Από την αρχή είχαμε διαφορετική φιλοσοφία"

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε για το "διαζύγιο" και για τα λάθη του.

Άρνεσεν: "Από την αρχή είχαμε διαφορετική φιλοσοφία"
Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε σε γερμανική εφημερίδα και εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ακόμα και πριν αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή, είχε διαφορά φιλοσοφίας με τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις Άρνεσεν στην " Ηamburger Morgenpost"

Για τις αιτίες του "διαζυγίου" με ΠΑΟΚ

"Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό και ήταν ο λόγος που, ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο τριών ετών, αλλά με την οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, αν δεν ταιριάζουμε. Ήταν κάτι που καταλάβαμε και οι δυο πλευρές. Τότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου 'ας το τελειώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε'".

Για τα δικά του λάθη

"Φυσικά έκανα και στον ΠΑΟΚ λάθη, αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω κι αυτό έχω πάντα στο μυαλό μου. Και στο Αμβούργο μου έκαναν κακή κριτική. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντβενς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει".

Για το "ναυάγιο" της μεταγραφής Ρούντνεβς

"Ήθελα πάρα πολύ να πάρω τον Ρούντβενς στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ρούντι μου είπε 'Φρανκ, αγαπάω το Αμβούργο, δεν θέλω να φύγω από εκεί, θέλω να παλέψω για τη θέση μου'. Τότε στεναχωρηθήκαμε εμείς πολύ, αλλά για τον Ρούντι ήταν η σωστή απόφαση.

Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

"Θέλω να δουλέψω. Είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο: δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα, αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK