Άρνεσεν: "Στηρίζουμε τον Τούντορ"

Τη στήριξή του στον Ιγκόρ Τούντορ εξέφρασε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το 3-3 του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό χαρακτήρισε λογικά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του "Δικεφάλου". Τι είπε για τον Τάσο Κάκο.

Άρνεσεν: "Στηρίζουμε τον Τούντορ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Δεν είναι έκπληξη που είμαι εδώ. Σε κάποιες δύσκολες στιγμές όταν φέρνεις ισοπαλία με τον τελευταίο της βαθμολογίας, πρέπει να εκπροσωπήσω κι εγώ τον σύλλογο και όχι μόνοι οι παίκτες. Γι' αυτό και μόνο είμαι εδώ. Έχω να πω πως είμαστε σε νέο πρότζεκτ και αυτά έχουν σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Στα... κάτω μας πρέπει να παίρνουμε μαθήματα. Για τα αγωνιστικά θα μιλήσει ο προπονητής. Από τις 16/7 πετύχαμε πολλά, ξέρω πως έχει γίνει καλή δουλειά και όταν υπάρχει χτίσιμο της ομάδας, δεν μπορείς η ομάδα να έχει κατεύθυνση μόνο προς τα πάνω. Πρέπει να εξηγήσουμε πως είναι μια φυσιολογική πορεία της ωρίμανσης αυτό που γίνεται".

Για τις αλλαγές στο σύστημα που κάνει ο Τούντορ: "Ο προπονητής προσπαθεί να παρουσιάσει την καλύτερη ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα που έχει καλούς 20-25 παίκτες και πρέπει όλοι να παίρνουν ευκαιρίες".

Για το αν στηρίζει τον Τούντορ: "Απόλυτα, ο προπονητής θα έχει αυτό που θέλει. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικό, σαφώς και στηρίζουμε τον προπονητή. Όπως στηρίζουν και οι φίλαθλοί μας τόσο τον προπονητή όσο και τους παίκτες τις δύσκολες στιγμές".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και την απογοήτευση του Σαββίδη μετά την ήττα από την Κρασνοντάρ: "Όταν έχεις τόσα νέα πρόσωπα, η κάθε περίπτωση θέλει τον χρόνο της. Όπως για παράδειγμα ο Χαρίσης που πρέπει να συνηθίσει στην νέα του ομάδα, στις νέες του ευθύνες παρ' ότι το σπίτι του είναι 2-3 ώρες μακριά από εδώ. Δεν υπάρχει ομάδα που να χτίζεται και να κάνει 2-3 βουτιές. Το θέμα είναι πόσο δυνατός πρέπει να βγεις από τέτοιες καταστάσεις. Είναι στοίχημα αυτό. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες και πως θα βγούμε από αυτή την μεγάλη βουτιά που έχουμε κάνει μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Είναι μια εβδομάδα με τρία άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Αποφεύγουμε τις δικαιολογίες με τους τραυματισμούς. Αλλά χρειάζεται να γίνουν αλλαγές με τους τραυματισμούς".

Για τo θέμα της ενίσχυσης: "Είναι κακή στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό. Θέλουν προσοχή οι παίκτες μας, έχουν ποιότητα. Δεν είναι καλή στιγμή να μιλήσουμε για τα μεταγραφικά".

Για τον Τάσο Κάκο και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο για να στελεχώσεις το τμήμα. Εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να βοηθήσουμε την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί".

Ροντρίγκρες: "Είμαι πολύ απογοητευμένος"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, που αναδείχτηκε ο MVP του αγώνα με τον Πανθρακικό, είπε: "Έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος ούτε για το αποτέλεσμα, ούτε για τα γκολ. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω γιατί δεν νικήσαμε. Επρεπε να είχαμε νικήσει. Πρέπει να πάω σπίτι για να δω ξανά το ματς. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς. Είμαι πολύ απογοητευμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Έντονες αποδοκιμασίες στην Τούμπα

Το επεισόδιο με Πασχαλάκη: Τον έσπρωξαν και του τράβηξε το αυτί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK