"Ας δούμε ποιοι επενδύουν στο ποδόσφαιρο"

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA. Διαβάστε τι αναφέρουν οι κύκλοι της ΠΑΕ.

"Ας δούμε ποιοι επενδύουν στο ποδόσφαιρο"

Η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και του κλιμακίου των FIFA και UEFA απέβη "άκαρπη", καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στα απαιτούμενα που έθετε η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την αποφυγή της τιμωρίας.

Όπως είναι λογικό, όλες οι ΠΑΕ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν κι επίσημες ανακοινώσεις.

Ήδη υπήρξε η πρώτη -ανεπίσημη- αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, να σχολιάζουν: "ας βγούμε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να μάθουμε ποιοι πραγματικά επενδύουν στο ποδόσφαιρο και δεν παίρνουν τα έτοιμα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι επιπτώσεις του Grexit

Κίνδυνος για αποκλεισμό της Ελλάδας

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα