"Ας μη δώσουμε το δικαίωμα να μας στερήσουν την πρόκριση"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

"Ας μη δώσουμε το δικαίωμα να μας στερήσουν την πρόκριση"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (2/3) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ απήθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους, προειδοποιώντας τους όμως να μη δώσουν σε κανέναν το δικαίωμα να στερήσει από την ομάδα την πρόκριση στον τελικό.

Η ανακοίνωση: "Στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου, σε μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.

Υποστηρίξτε την ομάδα, δώστε ώθηση στους ποδοσφαιριστές με τα συνθήματα και τη φωνή σας, αποφύγετε οποιαδήποτε συμπεριφορά θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή του ρυθμού ή του ίδιου του αγώνα. Μην πετάτε αντικείμενα, πυρσούς ή κροτίδες στο γήπεδο.

Ας μη δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να μας στερήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ