"Ας συσπειρωθούμε απέναντι σε κάθε πρόκληση"

Κάλεσμα στον κόσμο για συσπείρωση "μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο", απευθύνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία μέρα μετά το επεισοδιακό ματς στην Μυτιλήνη.

"Ας συσπειρωθούμε απέναντι σε κάθε πρόκληση"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…

Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.

Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:

Π.ερηφάνια

Α.ντίσταση

Ο.νειρο

Κ.ατάκτηση

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!".

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είναι ο Απόστολος Τερζής που "έσωσε" τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEOS)

Το χρονικό μιας παρ' ολίγον αποχώρησης (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK