Αθανασιάδης: "Είμαι στην καλύτερή μου φάση..."

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την παρουσία του στον "Δικέφαλο" τονίζοντας πως είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Αθανασιάδης: "Είμαι στην καλύτερή μου φάση..."

Είναι λογικό... όλοι να ασχολούνται μαζί του μετά τα τρία γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος θεωρεί πως είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του την δεδομένη χρονική στιγμή. Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης μετά το ματς με την Ντιναμό:

Για το πρώτο χατ-τρικ που πέτυχε στην Ευρώπη αλλά και για το ότι έφτασε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρώτη θέση με τους σκόρερ του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Οσον αφορά τις προσωπικές μου επιδόσεις, είμαι χαρούμενος για το χατ-τρικ, είναι το δευτερό μου με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω στα επόμενα τέσσερα χρόνια μετά την ανανέωση να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στιγμές και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί".

Για το αν παίζει πιο απελευθερωμένα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

"Είμαι πιο ήρεμος, πλέον. Πριν την υπογραφή υπήρχε πίεση, ήμουν κι εγώ πιεσμένος, αλλά μετά την υπογραφή είμαι πιο ήρεμος και στο παιχνίδι μου. Μακάρι να έρθουν κι άλλα γκολ στα επόμενα τέσσερα χρόνια, δεν έχω στο μυαλό μου τα ρεκόρ. Εχω κάνει καλό ξεκίνημα και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:

"Αυτό που θέλουμε εμείς είναι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ γιατί μας περιμένει την Δευτέρα δύσκολο ματς. Μακάρι να πάρουμε τη νίκη. Από σήμερα κιόλας θα δούμε τον αντίπαλο, ποια είναι τα μειονεκτήματα και ποια τα πλεονεκτήματα του και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν οι εμφανίσεις του είναι μία... απάντηση σε όσους δεν του δείχνουν εμπιστοσύνη στην Εθνική:

"Η Εθνική είναι άλλο κομμάτι, δεν θέλω να το σχολιάσω. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας θα έρθει σίγουρα και η συμμετοχή μου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα".

Για το ότι ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ είχε πει ότι στα χαρτιά φαβορί του ομίλου είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα:

"Δείξαμε καλό πρόσωπο, θα έρθουν, βέβαια, κι άλλα δύσκολα παιχνίδια στον όμιλο. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής θα έρθει και η πρόκριση".

Για το αν τα τέρματα που πέτυχε είναι ένα "μήνυμα" ότι μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του;

"Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και ίσως ξέρω καλύτερα από τα υπόλοιπα παιδιά τον σύλλογο. Το πως λειτουργεί, το πως σκέφτεται ο κόσμος. Πιστεύω στη συνέχεια να καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά".

Για το ότι ο Ουντότζι είπε ότι ο περσινός ΠΑΟΚ μπορεί να είχε περισσότερη ποιότητα, αλλά ο ΠΑΟΚ που είδε την Πέμπτη είναι περισσότερο ομάδα:

"Σίγουρα φέτος υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα, θέλουν όλοι να δείξουν, τρέχουν όλοι. Οταν έρχονται τα αποτελέσματα, τα βλέπει και ο κόσμος και βγάζει τα συμπεράσματά του".

Για το αν είναι έτοιμο να επωμιστεί τον ρόλο του παίκτη που θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς του ΠΑΟΚ;

"Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει έρθει αυτή η στιγμή. Εγώ θα είμαι εδώ για άλλα τέσσερα χρόνια, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Αγρίνιο:

"Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε λίγο και μακάρι την Δευτέρα να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ότι θα παίξει κόντρα στον Στέλιο Μαλεζά:

"Είναι πολύ περίεργο, με τον Στέλιο μεγαλώσαμε μαζί εδώ. Εχουμε άριστες σχέσεις αλλά μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Του είπα θα τα... πούμε στο γήπεδο".

Για το αν νιώθει να είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του;

"Ναι, είμαι. Πιστεύω ότι από την στιγμή που υπέγραψα το νέο συμβόλαιο είναι ό,τι καλύτερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK