Αθανασιάδης: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες"

O Ράζβαν Ρατς και ο Κλάους Αθανασιάδης παρέλαβαν σήμερα τέσσερα συνολικά βραβεία και παρουσιάστηκαν έτοιμοι για την απαιτητική συνέχεια του ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες"
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ρατς πρόσθεσε σήμερα (31/10) του στην συλλογή του τρία βραβεία. Του MVP Σεπτεμβρίου και του best goal του αγώνα με τον ΟΦΗ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του πολυτιμότερου 8ης αγωνιστικής από την Super League, ενώ ο Κλάους βραβεύτηκε για το καλύτερο τέρμα της 8ης αγωνιστικής, το τέταρτο του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Βέροια.

Αθανασιάδης: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες"

Ο Αθανασιάδης έδωσε ασίστ στον Ρατς να μιλήσει πρώτος γιατί όπως είπε είναι... "πιο μεγάλος". "Αυτές οι διακρίσεις είναι το απόγειο της επιτυχίας της ομάδας, νιώθω και εγώ καλά, αλλά χωρίς τον Αθανασιάδη και τα άλλα παιδιά τα βραβεία δεν θα έρχονταν", είπε αρχικά ο Ρουμάνος μπακ του ΠΑΟΚ και συνέχισε: "Για μένα αυτά τα βραβεία σημαίνουν ότι κάνω καλή δουλειά, φυσικά, θα προτιμούσα ένα βραβείο για την ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Αυτό θα ήταν το καλύτερο".

Για τα πολλά παιχνίδια που δίνει ο ΠΑΟΚ σε μικρό χρονικό διάστημα: "Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, σίγουρα. Δεν είναι μόνο η μεγάλη ένταση στα παιχνίδια, αλλά και ο λίγος χρόνος που έχεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά για το επόμενο ματς. Δεν έχουμε, όμως, άλλη επιλογή, πρέπει να συνηθίσουμε".

Για τις ατομικές επιδόσεις του που αποτυπώνονται, άλλωστε, και στην στατιστική: "Θεωρώ ότι προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποδίδω καλά. Ισως αυτό είναι που φαίνεται στους αριθμούς αυτούς".

Για την φετινή παρουσία του Αθανασιάδη: "Ίσως απ' αυτό το βραβείο που θα πάρει ο Κλάους, μόνο ένα μπλε μικρό κομματάκι του είναι δικό μου. Το υπόλοιπο είναι καθαρό δικό του, γιατί το γκολ που πέτυχε ήταν και δύσκολο και όμορφο. Από το λίγο που τον ξέρω, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένας καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα".

Για το αν έχουν συζητήσει στα αποδυτήρια το γεγονός ότι ο όταν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ, δεν μπορεί αν κάνει ανατροπή: "Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα από την πλευρά μου και δεν θα ήταν σωστό να γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στην κατοχή της και να πετυχαίνει πρώτη γκολ. Το μόνο που μένει όταν το αποτέλεσμα είναι στραβό στην αρχή, είναι να μπορούμε στην συνέχεια να το αλλάξουμε. Όπως και προχθές που το ότι δεν το αλλάξαμε τελείως, ήταν καθαρά θέμα τύχης".

Κατέληξε λέγοντας: "Μακάρι να είμαστε εδώ και να παραλαμβάνουμε βραβεία συνέχεια παίκτες του ΠΑΟΚ, και ας μην είμαι εγώ. Πρέπει να βοηθάμε την ομάδα, είναι ωραίο να είμαστε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εδώ μαζί".

Αθανασιάδης: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες"

Αθανασιάδης: "Το γκολ μου με τον Άρη ήταν πιο δύσκολο"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ζήλεψε το γκολ του Ρατς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

"Να ευχαριστήσω τον Ρατς που ήρθε στην... ώρα του" είπε αρχικά αστειευόμενος ο Κλάους και πρόσθεσε: "Μέσα από την δουλειά με την ομάδα θα έρθουν και προσωπικά ρεκόρ. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Έχουν έρθει δύο άσχημα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε εδώ, είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις, μακάρι να φτάσουμε πάλι στον τελικό Κυπέλλου".

Για την σύγκριση ανάμεσα στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και το παρόμοιο που σημείωσε απέναντι στον Αρη, πριν από δύο χρόνια: "Το γκολ με τον Αρη είναι πιο δύσκολο γιατί η μπάλα είναι πιο ψηλά. Όχι ότι με την Βέροια είναι εύκολο, κάθε άλλο. Ο Ρατς είναι πολύ καλός παίκτης, από την πρώτη μέρα μπήκε στο κλίμα της ομάδας, μακάρι να συνεχίσει τις ασίστ και προς άλλα παιδιά της ομάδας".

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί: "Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, αλλά έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την Κυριακή τη νίκη για να κάνουμε το εφτά στα εφτά".

Για το γεγονός ότι φέτος βγαίνει συχνά εκτός περιοχής: "Με βοηθάει και μου το ζητάει και ο προπονητής μου αυτό. Να βγαίνω, δηλαδή, από την περιοχή και να ανοίγω χώρο στους συμπαίκτες μου. Μέσα από την προπόνηση θα γίνομαι καλύτερος".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανατρέπει το αποτέλεσμα όταν μένει πίσω στο σκορ και για τα πολλά απανωτά ματς που δίνει και φέτος ο Δικέφαλος: "Εμείς θέλουμε να σημειώνουμε γρήγορα γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι από την αρχή. Πρέπει να συνηθίσουμε, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Πρέπει να παραμένουμε φρέσκοι".

Για το γκολ του Ρατς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Το ζήλεψα, ήταν όμορφο και δύσκολο γκολ, ήταν στην κίνηση και είδε τον τερματοφύλακα που βγήκε. Ήταν ένα έξυπνο γκολ".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο εξαρτάται, πλέον, από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε στα παιχνίδια που δίνουμε, δεν θα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK