Αθανασιάδης: "Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο"

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Βέροιας εκτός έδρας και ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε με γκολ στη δράση. Διαβάστε τι ανάφερε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αθανασιάδης: "Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Βέροια, με όμορφο μονοκόμματο σουτ. Ο Έλληνας επιθετικός, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα και τόνισε πως ήταν μία σημαντική νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ηταν πολύ σημαντικό για μένα. Έλειπα πού καιρό, με είχε κουράσει ο τραυματισμός και περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και είμαι χαρούμενος γιατί βγάζουμε αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις." είπε αρχικά και συνέχισε: "Το σημαντικό είναι οι βαθμοί, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και σιγά-σιγά βρίσκουμε ταυτότητα".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Τι να πω γι΄ αυτό τον ποδοσφαιριστή. Θα πάρουμε πολλά από αυτόν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά".

Για το καλοκαίρι του και το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ: "Ηταν το χειρότερο καλοκαίρι μου. Εμεινα για πολύ καιρό έξω. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Το βλέπουμε όλοι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και βρίσκει ταυτότητα".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος δείχνει κάθε χρονιά πως είναι κοντά στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις. Στον ΠΑΟΚ είμαστε".

Τζαβέλλας: "Να συνεχίσουμε έτσι"

"Το σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Σκληροί στην άμυνα και παίξαμε αυτό που δουλεύουμε. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εβδομάδα με τη εβδομάδα είμαστε καλύτεροι. Εγώ θέλω να σταθώ στο ότι οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού. Εκεί πρέπει να σταθούμε και πρέπει να ψάχνουμε καλύτερα τα ιατρικά", ενώ κλείνοντας ανέφερε:

"Δουλεύουμε καθημερινά, στόχος είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, δεν φτάνει μόνο μία εβδομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK