Αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ για τη μήνυση του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (05/10) το δικαστήριο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2014 για το "σύστημα που ελέγχει ο Μαρινάκης".

Αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ για τη μήνυση του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το πρωί της Δευτέρας (05/10) έγινε στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη από την μήνυση που είχε κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση του Μαρτίου 2014 μετά το ματς Αρης-ΠΑΟΚ και την διαιτησία του Κομίνη. Ο "Δικέφαλος" αθωώθηκε γιατί οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική εναντίον τους.

Στο δικαστήριο από πλευράς Ολυμπιακού ως μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Βρέντζος ενώ από τον ΠΑΟΚ έδωσε το παρών ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως κατηγορούμενος ως μέλος του ΔΣ του "Δικεφάλου" και τα στελέχη του γραφείου Τύπου Κυριάκος Κυριάκος και Γιώτης Παναγιωτάς ως μάρτυρες. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε νομικά από τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ αισθάνονται δικαιωμένοι από την εξέλιξη επειδή, ουσιαστικά, αυτή η ανακοίνωση ήταν η αρχή μιας αντιπαράθεσης που οδήγησε, τελικά, μετά από δύο μήνες στην αφαίρεση βαθμών από τα πλέι οφ και τονίζουν ότι η καταγγελία ενός εγκλήματος, έστω και με σκληρά λόγια, δεν μπορεί να τιμωρηθεί ενώ το έγκλημα αποδεικνύεται καθημερινά. "Οι δικές μας καταγγελίες δεν γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς", σημειώνουν.

Να σημειωθεί ότι είχε γίνει μήνυση εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη, όμως, ο εισαγγελέας στη δίωξη που είχε ασκήσει δεν δέχθηκε εμπλοκή του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου".

Θυμίζουμε το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει τον Μάρτιο του 2014 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK