Αυτό θα είναι το τιμ του Τούντορ

Οριστικοποιήθηκαν οι επιλογές των βοηθών του Ιγκόρ Τούντορ. Διαβάστε ποιοι θα πλαισιώσουν τον Κροάτη προπονητή στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Αυτό θα είναι το τιμ του Τούντορ
Τούντορ ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο

Πρώτος βοηθός προπονητή θα είναι ο Ιβάν Λέκο, όπως αναμενόταν, άρα και ο πιο στενός συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Γιούριτσα Βούτσκο θα έχει ρόλο δεύτερου βοηθού και παράλληλα αναλυτή αγώνων και ο Τσάβλινα θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Γυμναστής θα είναι ο Πάολο Αρτίκο, ο οποίος προέρχεται από πενταετή θητεία στην Ουντινέζε, έχοντας δουλέψει στο παρελθόν σε Λεβάντε και Τορίνο.

Αυτό θα είναι το τιμ του Τούντορ

Όλοι τους, όπως και ο Τούντορ, έχουν φθάσει ήδη στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά, εκτός από τον Αρτίκο που αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ελλάδα. Προσεχώς, αφού πρώτα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο στη Ν. Μεσημβρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις για τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις των Περέικ και Τόμιτς ήρθαν οι Αρτίκο και Τσάβλινα.

Διαβάστε ακόμη:

Άρνεσεν: "Θέλω έναν ΠΑΟΚ νικητή"

News 24/7

24MEDIA NETWORK