Αυτοί διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον ΠΑΟΚ

Οι 11 υποψήφιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα κοντραριστούν για τον τίτλο του MVP της σεζόν.

Αυτοί διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον ΠΑΟΚ

Αρχισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της χρονιάς που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες. Το βραβείο "Πλάτων Φορόπουλος" διεκδικεί μια 11άδα ποδοσφαιριστών.

Η λίστα περιλαμβάνει τον Φακούντο Περέιρα , ο οποίος στην πρώτη του σεζόν κατάφερε να ηγηθεί του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα στη Super League με 12 γκολ σε 36 συμμετοχές, τον αρχηγό του Δικεφάλου, Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έκλεισε άλλη μια σεζόν ως πρώτος σκόρερ με 18 γκολ σε 44 εμφανίσεις, τον Σαρλ Ιτάνζ, τον Ράζβαν Ρατς, τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος κατέχει την πρωτιά στις ασίστ, τον Ρόμπερτ Μακ, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Αλέξανδρο Τζιόλη, τον Εργκούς Κάτσε, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος τελείωσε την περίοδο ως τρίτος σκόρερ πίσω από Κλάους, Περέιρα και τον Μιγκέλ Βίτορ.

Νάτχο: "Ακούστηκαν πολλά όταν πήγα στον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ, ο Μπίμπρας Νάτχο εξήγησε με συνέντευξή του στο Ισραήλ γιατί επέλεξε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

"Είχα προτάσεις αλλά ήξερα πως δεν ήθελα να αγωνιστώ πια στην Ρωσία. Όποιος γνωρίζει από ρωσικό πρωτάθλημα, καταλαβαίνει πως είναι πολύ δύσκολο στο θέμα της πίεσης. Ένιωθα πως είχα εξαντληθεί και πως θα έπρεπε να αλλάξω κάτι για μένα και την οικογένεια μου. Ήταν χειμώνας, οι περισσότερες ομάδες είχαν κλείσει ήδη το ρόστερ τους και ξαφνικά ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να πάρω λίγο αέρα. Ακούστηκαν πολλά τότε, αλλά τι έγινε; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, γύρισα εντελώς διαφορετικός στην Ρωσία. Η Ελλάδα μου άρεσε πολύ. Αγωνίστηκα για μισή σεζόν και θεωρώ πως προσπάθησα να πάω ένα βήμα πιο μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας και τότε δεν άντεχα άλλη".

Η BILD γράφει για ΠΑΟΚ-Μπέντνερ

Ο Φρανκ Αρνεσεν προχωρά, παράλληλα με του προπονητή, και τα μεταγραφικά ζητήματα. Με δημοσίευμά της η BILD φέρνει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ το όνομα του Δανού επιθετικού της Βόλφσμπουργκ, Νίκλας Μπέντνερ, ο οποιος δεν υπολογίζεται από την δευτεραθλήτρια Γερμανίας.

Εκτός του Δικεφάλου, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, για την περίπτωση του Μπέντνερ ενδιαφέρεται και η Κοπεγχάγη. Ωστόσο, τονίζεται ότι ο Αρνεσεν δεν έχει καλή άποψη για την καριέρα του διεθνή στράικερ τα τελευταία χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK