Αυτοί οι τέσσερις παίκτες γεμίζουν... ευρώ τα ταμεία του ΠΑΟΚ

Τι και αν το Grexit παραμένει ανοιχτό το τραπέζι για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ο ΠΑΟΚ περιμένει... Τσαμπιονλιγκάτα έσοδα από τέσσερις πωλήσεις παικτών του το καλοκαίρι! Πάνω από 15.000.000€ τα προσδοκώμενα χρήματα που μπορεί να μπουν στα ταμεία του συλλόγου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(Α) ΜΑΤΟΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Κ) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) ΛΕΟΒΑΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
paok omadiki lutseskou EUROKINISSI

Μπορεί το Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι στον "αέρα" και οι όποιες συζητήσεις στον ΠΑΟΚ αφορούν τη νέα σεζόν να είναι πρόωρες, όμως αυτό δεν εμποδίζει τις πρώτες σκέψεις που αφορούν τόσο τους δανεικούς ποδοσφαιριστές όσο και εκείνους από τους οποίους οι ασπρόμαυροι έχουν λαμβάνειν σε περίπτωση μετακίνησής τους.

Το σενάριο της έλευσης 15.500.000 Ευρώ στα ταμεία του "Δικεφάλου του βορρά" από τέσσερις ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή φορούν ισάριθμες διαφορετικές φανέλες δεν είναι ούτε μακρινό, αλλά ούτε και... άπιαστο, καθώς και οι τέσσερις έχουν καταφέρει να προσελκύσουν ενδιαφέρον με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ο Αμρ Ουάρντα ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία, καθώς αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός συγκαταλέγεται στη λίστα τωνMVPτου Ατρόμητου, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού, και τον Ουάρντα να έχει μπει στη λίστα αρκετών ομάδων. Ο Αιγύπτιος έχει ρήτρα ύψους 3.000.000 Ευρώ και στην ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με προσφορά μικρότερη της ρήτρας του. Ειδικά αν ο Ουάρντα καταφέρει να "λάμψει" στα γήπεδα της Ρωσίας, δε θα έχουν κανέναν λόγο να το κάνουν....

Ο Πέδρο Ενρίκε έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στην Καραμπάγκ, με τους Αζέρους να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Βραζιλιάνου ακραίου που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Μπακού. Η Καραμπάγκ, που φέτος έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη φάση των ομίλων του Τσάμπίονς Λιγκ (με τον Πέντρο Ενρίκε να πετυχαίνει το πρώτο γκολ), είναι έτοιμη να διατηρήσει τα εγχώρια σκήπτρα, και μια από τις κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν είναι και η παραμονή του Βραζιλιάνου. Στην συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ, υπάρχει ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ύψους 5.000.000 Ευρώ. Το αν οι Αζέροι είναι διατεθειμένοι να την καλύψουν είναι ένα θέμα προς συζήτηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά αν η πρόταση που γίνει την πλησιάζει, δεν αποκλείεται να βρεθεί κοινός κώδικας επικοινωνίας.

Ο Χάρης Χαρίσης έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Σιντ Τρούιντεντ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, με την οψιόν αγοράς να έχει μπει στο 1.500.000 Ευρώ. Τον Ιανουάριο υπήρχαν πληροφορίες πως αρκετές ομάδες καλόβλεπαν τον Χαρίση, και ένας από τους λόγους που το έκαναν ήταν και το ποσό της ρήτρας. Ο Χαρίσης έχει αρκετές συμπάθειες και στην Τούμπα και το μόνο σίγουρο είναι πως με τη λήξη της σεζόν οι δυο πλευρές θα συζητήσουν.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εδώ και 1,5 χρόνο κάτοικος Κωνσταντινούπολης, και εδώ και λίγους μήνες η φημολογία που θέλει Αγγλικές ομάδες να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν, ολοένα και φουντώνει. Η Γαλατάσαραϊ, στην οποία ανήκει ο Ροντρίγκες, έχει βάλει ως τιμή εκκίνησης τα 30.000.000 Ευρώ, από τα οποία, αν ο Ροντρίγκες τα "πιάσει" στο ποδοσφαιρικό "παζάρι", τα 6.000.000 Ευρώ θα μπουν στα ταμεία του "Δικεφάλου του βορρά" που έχει κρατήσει το 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Με βάση τις ρήτρες που έχουν οι Ουάρντα, Χαρίσης και Πέντρο Ενρίκε, αλλά και τις απαιτήσεις της Γαλατά για τον Ροντρίγκες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί ακόμα και με 15.500.000 Ευρώ στα ταμεία του, εκτός και αν προτιμήσει να κρατήσει κάποιων εκ των τριών πρώτων στο ρόστερ του, ενόψει της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK