Αυτούς επέλεξε ο Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έκανε εκπλήξεις αναφορικά με τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αυτούς επέλεξε ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε γνωστή την αποστολή των παικτών που θα είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και που θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (2/7) στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς και Κάτσε.

Ο τελευταίος θα βρίσκεται αύριο στην Ολλανδία καθώς θα ξεκινήσει προετοιμασία δύο μέρες νωρίτερα από την άδεια που είχε. Από εκεί και πέρα στις 4 Ιουλίου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ ενώ στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα. Να σημειωθεί πως ο Κουλούρης, ο Πόζογλου και ο Δεληγιαννίδης είναι με την Εθνική Νέων.

Ουσιαστικά από την αποστολή "κόπηκαν" οι Πόποβιτς, Πολύζος, Κιόσε, ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Γιαννούλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μετακομίσει στην Βέροια. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της Τετάρτης ο Ρόμπιν Ολσεν. Στην ΠΑΕ υπολογίζουν πως την Πέμπτη θα "πέσουν" οι υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK