Δεν αργεί η αποχώρηση Περέιρα

Ο Φακούντο Περέιρα είναι εδώ και ένα μήνα εκτός ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του. Τις τελευταίες μέρες, όμως, κάτι δείχνει να αλλάζει.

Δεν αργεί η αποχώρηση Περέιρα
INTIME SPORTS

Από τα μέσα Ιουλίου όταν ο Ίγκορ Τούντορ τον έδιωξε από προπόνηση στην Ολλανδία γιατί εμφανίστηκε χωρίς επικαλαμίδες, ο Φακούντο Περέιρα έχει βγει εντελώς από τα πλάνα του Κροάτη προπονητή, χωρίς, όμως, να έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του. Συνεχίζει με ατομικές προπονήσεις, την ώρα που ο ατζέντης του και ο Φρανκ Άρνεσεν έχουν συχνές επαφές. Τις τελευταίες μέρες, όμως, φαίνεται πώς αρχίζει κάτι να φαίνεται στο βάθος του τούνελ.

Οι δύο πλευρές "δουλεύουν" μία φόρμουλα που μπορεί να τους οδηγήσει σε λύση εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές.

Ποια είναι αυτή; Ο Περέιρα να πάει σε μία ομάδα της επιλογής του (ή με την έγκρισή του) να αγωνιστεί και την οικονομική διαφορά που θα προκύψει στο συμβόλαιό του σε σχέση με αυτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ, να την καλύψει η ΠΑΕ για τον επόμενο χρόνο (το καλοκαίρι του 2016 λήγει το συμβόλαιό του).

Με αυτό τον τρόπο και ο 28χρονος επιθετικός θα διατηρήσει τις απολαβές του στα επίπεδα που ήταν και πέρυσι και παράλληλα δεν θα μείνει ανενεργός, ενώ ο ΠΑΟΚ θα δώσει λιγότερα χρήματα απ' όσα ζητούσε ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK