"Δεν έχει πειστεί ο Κοντονής"

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει λογική στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να προχωρήσει σε επανέναρξη των αγώνων της Λίγκας, χωρίς κόσμο, καθώς όπως συμπεραίνουν δεν έχει πειστεί από τις συζητήσεις που έγιναν.

"Δεν έχει πειστεί ο Κοντονής"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από εκείνες που πιστώνουν καλές προθέσεις και διάθεση στον νέο υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρο Κoντονή να βρει λύσεις για να χτυπηθεί το πρόβλημα της ρίζας, βλέποντας ουσιαστικό σκεπτικό πίσω από την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

"Είναι προφανές ότι ούτε τα χθεσινά του ραντεβού, ούτε τα σημερινά του έγιναν για να συμφωνηθούν μέτρα, παρά μόνο να εκφράσει την δυσπιστία του στις πραγματικές προθέσεις των παραγόντων του ποδοσφαίρου", σημειώνουν στα γραφεία της Τούμπας προσθέτοντας πως η μόνη παραχώρηση που έκανε είναι να μη δυσχεράνει άλλο το πρόγραμμα των ομάδων.

Συμπεραίνουν ως εκ τούτου πως ο υφυπουργός δεν έχει πειστεί από τις συζητήσεις που έγιναν στη Λϊγκα αυτές τις μέρες και δεν αρκείται στην επιφανειακή κουβέντα για το θέμα ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

"Δικός μας στόχος είναι τα ματς να διεξάγονται με κόσμο και μάλιστα και των δυο ομάδων, αλλά προφανώς χρειάζεται να προωθηθούν πολλές αλλαγές για να γίνει αυτό" διευκρινίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Και εκτιμούν πως από τη στιγμή που ο χρόνος που το πρωτάθλημα γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες δεν χρησιμοποιείται απλά για συζητήσεις πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα τουρνικέ (που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι εκεί που δεν υπάρχουν), μπορεί να φέρει κάτι ουσιαστικό αφού υπάρχει μπροστά και η συνάντηση Κοντονή-Πλατινί.

Από εκεί μπορεί να δημιουργηθεί μία ατζέντα για ουσιαστικές παρεμβάσεις τις οποίες ζητά και περιμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK