Δεν έχει χάσει από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο Τούντορ

Ούτε μία ήττα δεν έχει υποστεί ο Ιγκόρ Τούντορ από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, γεγονός που ενδεχομένως να αποτελέσει πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ εάν αντιμετωπίσει τους Κροάτες. Τα αποτελέσματα (videos).

Δεν έχει χάσει από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ο Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρές πιθανότητες να συναντήσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς οι Κροάτες λογικά θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της ουαλικής, Μπρόουτον.

Σε περίπτωση που ο "Δικέφαλος" τεθεί αντιμέτωπος την ομάδα του Ζάγκρεμπ στον Β΄ προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα έχει και ένα επιπλέον πλεονέκτημα, ώστε να αισθάνεται ακόμη πιο σίγουρος για την πρόκριση. Αυτό δεν είναι άλλο από την άκρως θετική παράδοση που έχει ο καινούριος του προπονητής στην προϊστορία των αγώνων που έχει δώσει με την Λοκομοτίβα.

Ο Τούντορ μετράει συνολικά, ως κόουτς της Χάιντουκ, πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, σε εννιά αναμετρήσεις με την πιθανή αντίπαλο των "ασπρόμαυρων". Δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ματς, ενώ απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα έχει καταφέρει τη σπουδαιότερη επιτυχία της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας, κατακτώντας το Κύπελλο Κροατίας τον Μάιο του 2013, σε διπλούς τελικούς. Υπενθυμίζουμε πως το πρωτάθλημα της Κροατίας έχει τέσσερις γύρους γι΄ αυτό και έχει προλάβει να συναντήσει τόσες φορές την Λοκομοτίβα ο Τούντορ, σε διάστημα μόλις 21 μηνών που κάθισε στον πάγκο της Χάιντουκ. Στους διπλούς τελικούς πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς στο Σπλιτ και σφράγισε τον τίτλο στον επαναληπτικό εκτός έδρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τελικοί Κυπέλλου

08.05.13 Χάιντουκ Σπλιτ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 2-1

22.05.12 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - Χάιντουκ Σπλιτ 3-3

Αγώνες πρωταθλήματος

12.05.13 Χάιντουκ Σπλιτ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 0-0

28.08.13 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - Χάιντουκ Σπλιτ 1-3

26.10.13 Χάιντουκ Σπλιτ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 3-1

22.02.14 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - Χάιντουκ Σπλιτ 0-2

21.04.14 Χάιντουκ Σπλιτ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 2-2

10.08.14 Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - Χάιντουκ Σπλιτ 2-5

25.10.14 Χάιντουκ Σπλιτ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 2-2

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων υπάρχει έντονη αντιπαλότητα, διότι η Λοκομοτίβα θεωρείται... παράτημα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Άλλωστε τη σεζόν που πέρασε είχε 14 δανεικούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, αρκετές φορές οι οπαδοί της Χάιντουκ έχουν ζητήσει από την Ομοσπονδία της χώρας να αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες οι δύο συγκεκριμένες ομάδες (Λοκομοτίβα και Ντιναμό). Στοιχεία που αποδεικνύουν που ο Τούντορ έχει γαλουχηθεί σε κλίμα ποδοσφαιρικού... "μίσους" από τα πρώτα του κιόλας βήματα ως τεχνικός.

Δείτε σε videos τους δύο τελικούς κυπέλλου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK