Δεν παίζει την 29η αγωνιστική ο Μολέδο, αν γίνει το deal!

Αποκάλυψη Contra.gr: Ο "ειδικός" όρος στον επικείμενο δανεισμό του Μολέδο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ.

Δεν παίζει την 29η αγωνιστική ο Μολέδο, αν γίνει το deal!

Η διαδικασία του εξάμηνου δανεισμού του Ροντρίγο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ με οικονομικά (400.000 ευρώ) κι έμψυχα ανταλλάγματα (Κάτσε και ίσως και τον Κωνσταντινίδη) βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο κι αν δεν υπάρξουν ανατροπές, ο Βραζιλιάνος ίσως κι εντός της ημέρας θα "μετακομίσει" στον δικέφαλο του Βορρά.

Στην όλη (νέα) διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές των τελευταίων 48 ωρών, τέθηκαν επί τάπητος πολλοί παράμετροι ακόμα, που δεν αφορούν αυτό, καθ’ αυτό το επικείμενο deal, αλλά συμπληρωματικές (κι εξίσου σημαντικές) λεπτομέρειες. Μία εξ’ αυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, δεν αφορούν το… τώρα, αλλά το κοντινό μέλλον. Και συγκεκριμένα, την 29η Απριλίου και το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην προτελευταίο αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει να μπει στην όλη συμφωνία όρος για να μην αγωνιστεί ο Μολέδο στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένη να το αποδεχθεί. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως το κλίμα (μετά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στα ματς των δύο ομάδων) θα είναι δεδομένα τεταμένο και θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί ακόμη μία εστία, πιθανής "φωτιάς" με την παρουσία του Βραζιλιάνου στόπερ στο γήπεδο με άλλη φανέλα και δη, ενός εκ των μεγάλων αντιπάλων τους. Μιλάμε άλλωστε για δανεισμό παίκτη (κι όχι πώληση, όπου ο "αγοραστής" κάνει το δικό του κουμάντο με τον παίκτη που παίρνει), ενώ κι ο ΠΑΟΚ είχε προβεί σε αντίστοιχη κίνηση (όχι για τους ίδιους λόγους βεβαίως) και με τους δικούς του δανεικούς στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK