Δεν σταματά ο Λουτσέσκου, νέο "καρφί" για Γκαρσία και Ολυμπιακό!

Η αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό συνεχίζει να τριβελίζει το μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να καταφέρεται με νέες δηλώσεις κατά των Πειραιωτών και του Όσκαρ Γκαρθία.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν έχουν σταματήσει να ρίχνουν βέλη προς... Πειραιά μεριά, ισχυριζόμενοι πως οι "ερυθρόλευκοι" προφασίστηκαν το χτύπημα του Ισπανού για να μην αγωνιστούν και να προκαλέσουν την τιμωρία του "Δικεφάλου".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου που από την πρώτη στιγμή ήταν λάβρος με τον συνάδελφό του και τον Ολυμπιακό. "Δειλοί, δειλοί", ήταν η ατάκα που έφυγε από τα χείλη το βράδυ της Κυριακής κατά την αποχώρησή του από τα αποδυτήρια της Τούμπας ενώ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου την Τετάρτη, είπε:

"Οι παίκτες ξέρουν ότι έκαναν μια τεράστια νίκη την Κυριακή. Ο αντίπαλος φοβήθηκε να βγει να παίξει και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για μια ομάδα. Ετσι είμαστε πιο δυνατοί και έτσι θα συνεχίσουμε".

Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί αφού την Παρασκευή και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 24η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή, έριξε νέα μπηχτή για τον συνάδελφό του Όσκαρ Γκαρσία και την ομάδα του Ολυμπιακού.

"Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις στον αγωνιστικό χώρο, όχι για να τρέχεις μακριά από αυτόν. Ο προπονητής της άλλης ομάδας είπε στο Twitter πως όλοι θα χάσουν από αυτή την κατάσταση.

Ο μόνος που θα χάσει από αυτό είναι ο κόουτς και η ομάδα του. Είναι μεγάλη ντροπή στην ιστορία της ομάδας, μίας ομάδας που είναι συνηθισμένη να κερδίζει, είναι ντροπή...", δήλωσε ο Ρουμάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK