Δεν τα έδωσε... Ζαμπά τα λεφτά ο Σαββίδης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους "μουντιαλικούς" Ουάρντα και Πρίγιοβιτς εν δράσει. Ο Ρουμάνος "δούλεψε" αρκετά πράγματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, τσέκαρε παίκτες και είδε τον Ζαμπά να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ περνώντας πέντε αντιπάλους (VIDEO).

Δεν τα έδωσε... Ζαμπά τα λεφτά ο Σαββίδης

Ενας... άλλος ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο φιλικό της Πέμπτης (12/7) κόντρα στην Γάνδη.

Οι "ασπρόμαυροι" μπορεί να μην κέρδισαν (ισοφαρίστηκαν σε 1-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα και να δοκιμάσει περισσότερα πράγματα.

Για πρώτη φορά εφέτος αγωνίστηκαν οι Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, μετά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αιγύπτιος μάλιστα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα που παρέταξε ο Ρουμάνος, αρχίζοντας έτσι την προσπάθειά του να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα τις εντυπώσεις κέρδισε, φυσικά, ο Λέο Ζαμπά που σκόραρε κόντρα στους Βέλγους με φανταστικό τρόπο. Ο Βραζιλιάνος που κόστισε αρκετά στην οικογένεια Σαββίδη πέρασε πέντε αντιπάλους και ολοκλήρωσε τη φάση με εντυπωσιακό πλασέ.

Όσον αφορά τις τακτικές Λουτσέσκου, είδαμε για πρώτη φορά το δίδυμο Χατσερίντι – Βαρέλα στην ίδια ενδεκάδα, και τον Ρέις να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στο β' ημίχρονο. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μπελογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK