Δεν υπολογίζονται οι Ρατς, Μάρτενς, Γκολάσα και Περέιρα

Πήρε σκούπα ο Ίγκρο Τούντορ, καθώς εδώ και λίγες μέρες έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν υπολογίζει τους Ρατς, Μάρτενς και Γκολάσα, όπως και τον Περειρα.Η ΠΑΕ έκανε γνωστό σήμερα(25/7) πως οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον Φρανκ Άρνεσεν πως έχουν άδεια να ψάξουν ομάδα και ότι από Δευτέρα (27/7) θα προπονούνται με την Κ20 μέχρι να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Δεν υπολογίζονται οι Ρατς, Μάρτενς, Γκολάσα και Περέιρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρατς είχε επεκτείνει τη συνεργασία του μέσα στην προηγούμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017. Εκείνο το διάστημα λήγει και το συμβόλαιο του Γκολάσα, ενώ έως του χρόνου το καλοκαίρι έχουν συμφωνία με την ΠΑΕ, Μάρτενς και Περέιρα. Για τον Αργεντινό πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι ακόμη κι αν πληρώσει το πρόστιμο το οποίο αρνιόταν μέχρι σήμερα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η συζήτηση Άρνεσεν-παικτών ήταν σε καλό κλίμα με βάση την ενημέρωση της ΠΑΕ, "χωρίς αντιδράσεις ή διαφωνίες προς τιμήν των παικτών". Μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δοθούν και άλλα ονόματα προς αποχώρηση από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK