Δέσμευση Άρνεσεν για ποιοτικές μεταγραφές

Πώς τοποθετήθηκε ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στο κοινό αίτημα Σαββίδη, Αγγελίδη και Τούντορ να γίνουν άμεσα κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Δέσμευση Άρνεσεν για ποιοτικές μεταγραφές

Τα μεταγραφικά ήρθα στο προσκήνιο χθες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Φρανκ Άρνεσεν, του Ιάκωβου Αγγελίδη, του Ίγκορ Τούντορ και σε ένα κομμάτι της (αυτό των οικονομικών) και της Μαρία Γκοντσάρεβα. Αυτό που προκύπτει με βάση τις πληροφορίες είναι ότι όλοι ζήτησαν από τον Φρανκ Άρνεσεν να επιταχύνει τις επαφές του προκειμένου να γίνουν μεταγραφές το συντομότερο δυνατό, αφού είναι ξεκάθαρο, και σ' αυτό συμφωνεί και ο Δανός αθλητικός διευθυντής, ότι η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ έχει κενά.

"Θα φέρω μόνο καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Δεν υπάρχει άλλος λόγος να κάνουμε μεταγραφές, απλά για να λέμε πως πήραμε νέους παίκτες" ήταν η θέση που εκφράστηκε από τον 59χρονο Δανό, οποίος ανέλυσε με λεπτομέρεια τις περιπτώσεις παικτών με τους οποίους έχει κάνει προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Με δύο, τουλάχιστον, από αυτούς, όπως έχουμε ξαναγράψει, τα έχει βρει σχεδόν σε όλα και το θέμα είναι να αποσπάσει το τελικό τους "οκ" για να πέσουν υπογραφές σε συμβόλαια.

Το βάρος δίνεται κυρίως σε σέντερ φορ (γκολτζή) και στόπερ, καθώς, εκεί έχουν εντοπιστεί οι μεγαλύτερες αδυναμίες από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. . 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα