Διαιτητικές σπόντες Ίβιτς για τον ημιτελικό στη Λεωφόρο

Είχαν διαιτητική ίντριγκα τα λεγόμενα του Βλάνταν Ίβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού σχολίασε το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, πιάστηκε από την κίτρινη που δέχθηκε ο Σάκχοφ στο 2' και ευχήθηκε η διαιτησία στον ημιτελικό του κυπέλλου να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα.

" Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε ένα ντέρμπι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η νίκη είναι καλή για την ψυχολογία και για τη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου.

Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν και να δώσουν αυτό που περιμένω. Σήμερα είχαμε πολλούς διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάνουμε συχνά αλλά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα μετράει ο πάγκος και οι παίκτες που είναι σε ετοιμότητα και μπορούν να δώσουν αυτό που περιμένω από τους ίδιους.

Δεν θα πω ότι δεν είχαμε αυτοπεποίθηση στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε απλά δημιουργία φάσεων όπως πριν από ένα χρονικό διάστημα. Όπως σας έξω ξαναπεί δεν είναι εύκολο να βγάζεις 12 φάσεις σε κάθε ματς. Πρέπει και με 3 φάσεις να βάζεις γκολ και να παίρνεις το παιχνίδι. Το ζητάω από τους παίκτες μου και σε κάθε φάση να κυνηγάνε το σκορ. Προσπαθούμε να το κάνουμε από την αρχή. Στο παρελθόν δεν είχαμε τόσο μεγάλη ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε. Έχουμε τα περισσότερα δοκάρια και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Άρα μπαίνουμε περισσότερο στην περιοχή.

Σημαίνει ότι είναι καλό. Βέβαια χάσαμε τα εκτός έδρας ματς. Χάσαμε και από τις τρεις ομάδες στην Αθήνα που παίξαμε και τα τρία ματς με τρεις Αθηναίους διαιτητές.

Είδαμε να βγαίνει στο πρώτο λεπτό κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα παίκτη σε ντέρμπι. Κάποια πράγματα είναι φανερά. Ελπίζω την Τετάρτη να κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK