Διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ματέι

Η ρουμανική ιστοσελίδα "sport.ro" φιλοξενεί ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρεται πως ο 23χρονος μέσος της Ντιμανό Βουκουρεστίου, Κοσμίν Ματέι, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ! Διαψεύδει η ΠΑΕ.

Διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Ματέι

Πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούνται δηλώσεις του παίκτη σε ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος: "Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ", αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: "Έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τους υπεύθυνους της Ντιναμό Βουκουρεστίου, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω περισσότερα".

Ο Ματέι, κλείνοντας, φέρεται να λέει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και ότι θέλει να αγωνιστεί σε αυτόν, έχοντας πάρει πληροφορίες από έναν πρώην "ασπρόμαυρο" συμπατριώτη του, τον Κοστίν Λάζαρ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Μίλησα με τον Κοστίν Λάζαρ και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα σημαντικό κλαμπ και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Θέλω πολύ να παίξω στον ΠΑΟΚ".

Διαψεύδει η ΠΑΕ

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό που "βγαίνει" από τα γραφεία της Τούμπας είναι πως δεν υπάρχει επαφή με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, διαψεύδοντας στην ουσία όλα τα παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK