Διαθέτει στοιχεία που λείπουν ο Παπαγιαννόπουλος

Ποιος είναι ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που "δοκιμάζεται" στον ΠΑΟΚ.

Södertälje 2012-08-26 Fotboll , Assyriska - Ljungskile : 
Assyriska 4 Sotiris Papagiannopoulos
(Foto: Sami Grahn / Pic-Agency.com) Nyckelord: fotboll , football , soccer , Superettan , Herrar , Men , Assyriska FF , AFF , Ljungskile SK , LSK ,
Södertälje 2012-08-26 Fotboll , Assyriska - Ljungskile : Assyriska 4 Sotiris Papagiannopoulos (Foto: Sami Grahn / Pic-Agency.com) Nyckelord: fotboll , football , soccer , Superettan , Herrar , Men , Assyriska FF , AFF , Ljungskile SK , LSK , 15104

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, είναι ο παίκτης που ο Άγγελος Αναστασιάδης ελπίζει ότι θα δώσει στον ΠΑΟΚ τα στοιχεία που του λείπουν από το κέντρο της άμυνας του. Ο ομογενής στόπερ, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση του "Δικεφάλου" την Πέμπτη (20/11) και δοκιμάζεται από τον Αναστασιάδη, έχει συμβόλαιο με τη σουηδική, Ασιρίσκα, το οποίο, όμως, λήγει στα τέλη του επόμενου μήνα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αν κι εφόσον ο τεχνικός του ΠΑΟΚ "ανάψει" το πράσινο φως.

Αυτός είναι ο Παπαγιαννόπουλος

Ο ομογενής στόπερ γεννήθηκε στην Σουηδία είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.90. Στην σκανδιναβική χώρα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Το 2004 κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε στην πρώτη κατηγορία της χώρας, την Superettan, παίρνοντας εμπειρίες αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης, αγωνίστηκε με την Βάσμπι Γιουνάιτεντ, ομάδα που συνεργάζεται άμεσα με την ΑΙΚ, πριν πάρει μεταγραφή στην Ακρόπολις, στην οποία έμεινε για έναν χρόνο. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Ασιρίσκα, όπου και έπαιξε τα τρία τελευταία χρόνια. Σχεδόν άμεσα πήρε φανέλα βασικού, κάτι που φαίνεται κι από τα νούμερά του. Μέτρησε σε αυτά τα τρία χρόνια 86 παιχνίδια, ενώ πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παπαγιαννόπουλος πάντα είχε ως στόχο να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τότε που ήταν πιο μικρός σε ηλικία.

"Ψάχτηκαν" ΑΕΚ και ΠΑΟ

Στην επιθυμία του αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε το ενδιαφέρον που έδειξαν για εκείνον ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαγιαννόπουλος σε μικρότερη ηλικία είχε αγωνιστεί σε τουρνουά στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας φορώντας τη φανέλα της εθνικής Νέων της Σουηδίας. Οι εμφανίσεις του στα παιχνίδια του τουρνουά εκείνου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου, έκαναν τους ανθρώπους των δύο ομάδων της Αθήνας να ψάξουν και να ρωτήσουν πράγματα για εκείνον.

Το μεγάλο δίλημμα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Παπαγιαννόπουλος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Σουηδία, ωστόσο, θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας, όπως δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή του:"Είναι δύσκολο να απαντήσω αφού γεννήθηκα στη Σουηδία και μεγάλωσα εδώ, όμως είμαι δεμένος με την Ελλάδα. Είναι η χώρα της οικογένειας μου και μάλλον θα προτιμούσα να φορέσω τη γαλανόλευκη φανέλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK