Δική του παραγωγή ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με Μπρόντμπι

Οι απαιτήσεις της "Nova" για την παραχώρηση εικόνας από τον αγώνα με την Μπρόντμπι κρίθηκαν υψηλές και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ προχωράει σε δική του παραγωγή.

Δική του παραγωγή ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με Μπρόντμπι
ΠΑΟΚ-κάμερα INTIME SPORTS

Η (απόπειρα) μετάδοσης εικόνας από το ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι στους κατοίκους του εξωτερικού προκάλεσε νέες προστριβές μεταξύ "δικεφάλου" και " Nova".

Αιτία το υπέρογκο ποσό που ζήτησε το συνδρομητικό κανάλι από τον σύλλογο για να παραχωρήσει την εικόνα, το οποίο κρίθηκε εξωφρενικό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού υποστηρίζουν ότι προσεγγίζει το συνολικό κόστος παραγωγής της μετάδοσης.

Ο "δικέφαλος" κατέληξε στην απόφαση να προβεί σε δική του παραγωγή, η οποία θα κοστίζει λιγότερο και θα προσφέρει δωρεάν στους κατοίκους του εξωτερικού που θα ήθελαν να δουν την αναμέτρηση της Τούμπας.

Η μετάδοση θα γίνει από τη διαδικτυακή πλατφόρμα " Laola1.tv" και οι φίλαθλοι μπορούν να την παρακολουθήσουν είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο) είτε από κάποια "έξυπνη" συσκευή (tablet, smartphone).

Όσο για τη στάση της "Nova", στην ΠΑΕ αξιολογούν ότι επρόκειτο για "μοχλό πίεσης για να μπει ο ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση τόσο για τα δικαιώματα εξωτερικού όσο και αυτά της Ελλάδας που ως γνωστό μετά το 2017 δεν θα συμμετέχει".

Διαβάστε ακόμη

Στα υπ' όψιν ο Αντράζ Σπόραρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK