Δίχτυα για Πρίγιοβιτς και Ενρίκε, "plan b" με Ουάρντα

Ο υψηλόσωμος επιθετικός Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς των δυο γκολ και δυο ασίστ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με την Λέγκια, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεν Πέδρο Ενρίκε και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, Αρμ Ουάρντα εξετάζονται από τον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει στην κάθε περίπτωση (VIDEOS).

Δίχτυα για Πρίγιοβιτς και Ενρίκε, "plan b" με Ουάρντα
pedro henrique warda Prijović

Ο 26χρονος Σέρβος ( αλλά πολιτογραφημένος Ελβετός) επιθετικός Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς απασχολεί τον ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω της ανοδικής πορείας που δείχνει να έχει φέτος, καθώς με την φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας έφτασε μέχρι την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας δυο γκολ και δυο ασίστ στα τέσσερα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν αρκετές ομάδες των οποίων την φανέλα έχει φορέσει, έχοντας σημειώσει 75 γκολ σε 258 εμφανίσεις μέχρι τώρα στην καριέρα του. Σε δηλώσεις του στον "ΑρέναFM" ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ Μάρτσιν Μίετσελ έκανε λόγο για ενδιαφέρον από την Κίνα, κάτι που... ακούγεται συχνά σε αρκετές από τις περιπτώσεις παικτών των οποίων ο ΠΑΟΚ χτυπά την πόρτα.

Από την άλλη πλευρά, ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Πέδρο Ενρίκε, πριν καλά – καλά το όνομά του κάνει τον πέρασμά του από την Ελλάδα ( όλα ξεκίνησαν από “τιτίβισμα” Γάλλου δημοσιογράφου) έχει ήδη κάνει δηλώσεις, σημειώνοντας πως γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και περιμένει από τον μάνατζέρ του να δει τι θα συμβεί. Ο Ενρίκε μετρά 21 γκολ και 19 ασίστ σε 151 συμμετοχές με τις φανέλες της Ζυρίχης και της Ρεν, από την οποία φαίνεται πως κάποιος προσπαθεί να... ανοίξει ”κανάλι” με την Ελλάδα, καθώς υπάρχουν άλλοι τουλάχιστον δυο παίκτες που έχουν συζητηθεί στο εσωτερικό του Δικεφάλου του βορρά.

Τέλος, ο 23χρονος Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα είναι γνωστός όχι μόνο στον ΠΑΟΚ καθώς εδώ και 1,5 χρόνο αγωνίζεται στον Παναιτωλικό. Η περίπτωσή του... θυμίζει λίγο αυτή του Ανσαριφάρντ, καθώς όπως ο Ιρανός, έτσι και ο Αυγύπτιος ήταν από τους παίκτες που απασχόλησαν τους ασπρόμαυρους το καλοκαίρι αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν. Ο Ουάρντα βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα.

Οι Πρίγιοβιτς και Ενρίκε φαίνεται να βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή" για τον ΠΑΟΚ, με τον Ουάρντα να αποτελεί επιλογή "στυλ Λάμπρου". Το μοναδικό δεδομένο, τόσο στις περιπτώσεις των Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα, όσο και σε όσες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι ένα.

Η ενημέρωση που υπάρχει για την άφιξη στην Θεσσαλονίκη (μέχρι την Κυριακή) του Γιώργου Σαββίδη είναι αυτή που θα ξεκαθαρίσει το τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, καθώς ο γιος του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, θα συναντηθεί με τους Λούμπος Μίχελ, Βλάνταν Ίβιτς και θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK