Δοκιμάζει την Τρίτη ο Αθανασιάδης

Την Τρίτη (19/8) θα δοκιμάσει ο Στέφανος Αθανασιάδη να βγάλει μέρος του κανονικού προγράμματος, με την ΠΑΕ να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για καυγά του Έλληνα επιθετικού με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Δοκιμάζει την Τρίτη ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα επιχειρήσει να "ανεβάσει" στροφές την Τρίτη (19/8), έτσι ώστε να ακολουθήσει μέρος της κανονικής προπόνησης και από την Τετάρτη να είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής την Δευτέρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο τραυματισμό του πόδι.

Από εκεί και πέρα οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς προτιμήθηκε να ξεκουραστούν για προληπτικούς λόγους λόγω της έντασης της σημερινής προπόνησης και από αύριο Τρίτη θα προπονηθούν κανονικά ενώ οι Ιντζίδης, Κιόσε έκαναν μόνο τρέξιμο λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης γύρω από την εκρηκτικότητα, την ταχυδύναμη και τα άλματα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου. Ακόμη υπήρξε δουλειά σε ασκήσεις τεχνικής και πιο συγκεκριμένα στα τελειώματα με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να κάνουν πλασέ και σουτ στην κίνηση δουλεύοντας και τα δύο τους πόδια

"Μυθεύματα τα περί τσακωμού Αναστασιάση και Αθανασιάδη"

Η ΠΑΕ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι Αναστασιάδης και Αθανασιάδης τσακώθηκαν στο φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την Ιντερ. Συγκεκριμένα ανέφερε στο twitter: "Τα σενάρια περί τσακωμού του Κλάους με τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK