Δύο εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν υπολογίζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ
INTIME SPORTS

Θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί προσαγωγό. Αυτό "έδειξε" η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Βούλγαρος δεν υπολογίζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Θα χάσει τέσσερα ματς, αυτά με Πανθρακικό (για Κύπελλο και πρωτάθλημα), Αστέρα Τρίπολης και Κρασνοντάρ.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Ιγκορ Τούντορ πρέπει να αποφασίσει σε πιο από τα επόμενα τα τέσσερα ματς θα τον αφήσει εκτός. Αυτά είναι κόντρα στον Αστέρα, Πανθρακικό, Παναιτωλικός και Καλλονή.

Πολλές αλλαγές με Πανθρακικό

Ο Ιγκορ Τούντορ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη στο ματς με τον Παναθηναικό, ωστόσο ζήτησε προσοχή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο Κροάτης θέλει ο ΠΑΟΚ να μπει με το... δεξί στην συγκεκριμένη διοργάνωση (Κύπελλο Ελλάδας) και φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στους "πράσινους". Παίκτες όπως ο Μαλεζάς, ο Σκόνδρας, ο Χαρίσης, ο Κοροβέσης, ο Αθανασιάδης και ο Γκολάσα είναι πιθανόν να αγωνιστούν την Τετάρτη. Επίσης υπάρχει το σενάριο της συμμετοχής του Κυριάκου Σαββίδη ενώ είναι ερωτηματικό αν κάνει το ντεμπούτο του ο Τέρι Αντονις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK