"Δύο ομάδες από Αγγλία για τον Μπερμπάτοφ"

Δημοσίευμα θέλει τον Μπερμπάτοφ να βρίσκεται στο στόχαστρο δύο αγγλικών ομάδων.

"Δύο ομάδες από Αγγλία για τον Μπερμπάτοφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα blitz.bg ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική χρονιά, ενώ τονίζεται ακόμη πως υπάρχουν δύο ομάδες από την Αγγλία που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και την Αστον Βίλα που υποβιβάστηκε φέτος.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται: " O Mπερμπάτοφ ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο αγγλικού συλλόγου σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. Η συζήτηση έγινε την παραμονή του Πάσχα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Αγγλοι να κάνουν συγκεκριμένη προσφορά στον Βούλγαρο. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει την άνοδο στην Premier League.

Μια άλλη πηγή αναφέρει πως ο Μπερμπάτοφ τις παραμονές του Πάσχα είχε μια μεγάλη συζήτηση με τον Στίλιαν Πετρόφ (σ.σ. είχε λευχαιμία) ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ετσι του πρότεινε την επόμενη σεζόν να παίξουν μαζί στην Αστον Βίλα".

Οσο για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, σημειώνεται: "το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί. Ο Μπερμπάτοφ ακόμη δεν έχει αποφασίσει 100% αν τελειώσει την καριέρα του ή θα παίξει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK