Δύσκολα οι Μακ και Αθανασιάδης στην Τρίπολη

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί και στον υπέρ πάντων αγώνα του "Θ. Κολοκοτρώνης" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ, αφού οι Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Δύσκολα οι Μακ και Αθανασιάδης στην Τρίπολη

Οι Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης, οι οποίοι έπαιξαν με ενέσεις κόντρα στον Ατρόμητο, δεν έχουν ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή τους στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο "δικέφαλος" θα καταλάβει την προνομιούχο δεύτερη θέση του μίνι πρωταθλήματος αν επικρατήσει της αρκαδικής ομάδας και, παράλληλα, ο Ατρόμητος χάσει βαθμούς από τον αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, απών θα είναι ο τιμωρημένος Έργκις Κάτσε, ο Ράζβαν Ρατς, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί προσαγωγό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Πέμπτης, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τετάρτης έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ