Δυο φεύγουν, ένας μένει

Εξ αρχής ο αριθμός παικτών που ταξίδεψαν για το Χορστ της Ολλανδίας ήταν μεγάλος. Οι 32 που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έγιναν 33 με τον Ρόμπερτ Μακ και δεν θα προλάβουν να γίνουν 34 με τον Ροντρίγο Ρέι, καθώς τέσσερις παίκτες πήραν… φύλλο πορείας για Θεσσαλονίκη.

Δυο φεύγουν, ένας μένει

Οι Κάκο και Δημητριάδης ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή των κυπελλούχων Ελλάδος πως δεν υπολογίζονται και θα επιστρέψουν Θεσσαλονίκη, από όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εύρεση ομάδας στην οποία θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Το δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να πάρει και ο Πατράλης.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς είχε προαποφασίσει πως το όποιο ξεκαθάρισμα θα γινόταν στο Χορστ, δίνοντας ουσιαστικά “παράταση” και μια τελευταία ευκαιρία σε όλους. Ο… μεγάλος νικητής της διαδικασίας δεν είναι άλλος από τον Κώστα Δημητρίου. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στη “πρώτη γραμμή“ λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Στέλιος Μαλεζάς, που έμεινε εκτός προπονήσεων. Ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός έδωσε στον Δημητρίου χρόνο συμμετοχής στις 11άδες στις οποίες έκανε τις πρόβες για τα φιλικά.

Η τύχη είναι με τους τολμηρούς και τους ικανούς και ο Δημητρίου δεν “μάσησε” από το βάρος της φανέλας της πρώτης ομάδας, την οποία και φόρεσε για πρώτη φορά σε φιλικό, κάνοντας τον Στανόγιεβιτς να τον κρατήσει όχι λόγω της απουσίας του Μαλεζά (που επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων) αλλά ως επιβράβευση. Οι πιθανότητες παραμονής του Δημητρίου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι μικρές, αλλά ο μικρός κέρδισε το δικαίωμα να “βγάλει” την πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK