Δυσφορία Ίβιτς για τη στάση Άγγελου και Γεωργιάδη

Γιατί ο προπονητής της Κ20 εξέφρασε παράπονα για τη συνεργασία του με τους τεχνικούς της ανδρικής ομάδας.

Δυσφορία Ίβιτς για τη στάση Άγγελου και Γεωργιάδη

Δεν αξιοποιήθηκαν σωστά οι παίκτες της Κ20 που φέτος ήταν στην πρώτη ομάδα και αυτό συνέβη με ευθύνη των προπονητών της, πιστεύει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, μιλώντας στα "Σπορ του Βορρά", τόνισε: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Όταν κάναμε το περασμένο καλοκαίρι τον σχεδιασμό της χρονιάς, υπολογίζαμε ότι θα έχουμε μαζί μας παίκτες όπως οι Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Κουλούρης και Πόζογλου, τουλάχιστον όταν δεν θα βρίσκονταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ακόμη και οι ίδιοι παίκτες ήθελαν να παίζουν με εμάς, αλλά δυστυχώς ούτε ο πρώην, ούτε ο νυν προπονητής τους επέτρεπαν να αγωνίζονται με την ομάδα νέων. Τους λόγους τους ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Αλλά αυτοί που βγαίνουν ζημιωμένοι είναι οι παίκτες, που δεν παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους".

Τόνισε, ακόμη, ότι κανείς από τους παίκτες της Κ-20 δεν μπορεί να ανέβει αμέσως στην πρώτη ομάδα.

Και πρόσθεσε: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά που ανέβηκαν πέρσι από την Κ-17, δεν ήταν έτοιμα για το πρωτάθλημα της Κ-20. Ετσι, λοιπόν, εμείς παίζαμε με παίκτες γεννηθέντες το 1996 και το 1997, ενώ άλλες ομάδες είχαν στο ρόστερ τους παίκτες γεννηθέντες το 1995 και το 1994. Η έκπληξη του πρωταθλήματος ήταν ο Ατρόμητος, που είχε τρεις βασικούς παίκτες γεννηθέντες το 1998. Αν τα δικά μας παιδιά συνεχίσουν να δουλεύουν στη νέα σεζόν και έχουν σωστή νοοτροπία, κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα κάνουν το βήμα προς την πρώτη ομάδα".

Όσον αφορά στο μέλλον του, υπογράμμισε: "Θέλω λίγο να σκεφτώ για το μέλλον μου και δεν έχω λόγο να βιαστώ. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, το Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Δεν μπορώ να σας πω ακόμη με σιγουριά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου".

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Βέροια, επεσήμανε: "Όσο είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK