"Εγώ είμαι ο Μακ, όχι ο Στοχ"

Ο Ρόμπερτ Μακ, ο σκόρερ του γκολ της νίκης στο Αγρίνιο, μίλησε για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, το ρόλο του στον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις συγκρίσεις με τον Μίροσλαβ Στοχ.

"Εγώ είμαι ο Μακ, όχι ο Στοχ"

"Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ, απολαμβάνω το παιχνίδι και βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Έχουμε και το Europa League και έχουμε δύσκολη χρονιά. Ήμασταν καλοί απόψε και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε", είπε αρχικά ο σκόρερ του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην τηλεόραση της NOVA και συνέχισε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στην Ελλάδα:

"Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και η Ελλάδα πανέμορφη. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι για το ότι η Θεσσαλονίκη είναι εκπληκτική πόλη, αρέσει σε εμένα και στην οικογένειά μου. Πρώτα απ' όλα βέβαια ήρθα για το ποδόσφαιρο και για να σκοράρω γκολ με τον ΠΑΟΚ".

Για τον Μίροσλαβ Στοχ και τη σύγκριση μαζί του:

"Ο Στοχ είναι διαφορετικός παίκτης από εμένα, είναι πολύ καλός και όλοι ξέρουν την ποιότητά του. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα με τον Στοχ, εγώ είμαι ο Μακ και προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου. Συνομίλησα με τον Στοχ και μου είπε πως είναι πολύ καλοί οι άνθρωποι, πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στους στόχους του".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Έχουμε παίξει λίγα ματς ακόμα, έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας όπως και ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σπουδαίο τεστ για να δείξουμε αν μπορούμε να τους κοντράρουμε. Πρώτα όμως προηγούνται τα παιχνίδια για το Κύπελλο, το Europa,καθώς και ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ γιατί είναι ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά έχουμε αγώνες μπροστά μας".

Για την επιθετική παραγωγή του ΠΑΟΚ:

"Σκοράρουμε πολλά γκολ, έχουμε καλό προπονητή που θέλει να παίζουμε επιθετικά και σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό να παίζεις σαν ομάδα, τότε έχεις ελπίδες για διάκριση".

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Μάντσεστερ και στη Σίτι:

"Είμαι πολύ χαρούμενος προς το παρόν στον ΠΑΟΚ και ίσως στο μέλλον να παίξω ξανά στο Μάντσεστερ για να κερδίσω τίτλους!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK