Μακ: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν έκρυψε την σιγουριά του για τις δυνατότητες του φετινού ΠΑΟΚ.

Μακ: "Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό"

Ο Σλοβάκος άσος, που απολαμβάνει, πλέον, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ την μοναξιά της κορυφής στον πίνακα με τους σκόρερ του πρωταθλήματος, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα παλέψει για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: "Σαφώς και είμαι χαρούμενος και είναι σημαντικό για εμένα. Αλλά θέλω να σημειώσω ότι αυτό είναι έργο της ομάδας και όχι δικό μου."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει συνεχώς: "Είναι σημαντικό ότι παραμένουμε συγκεντρωμένοι από ματς σε ματς και σκοράρουμε συνεχώς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι "καθαρίζουμε" τον αγώνα από το πρώτο μέρος γιατί στο δεύτερο μπορούμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων."

Για την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και τις ελπίδες που έχει ο ΠΑΟΚ για κατάκτηση του τίτλου: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ σας είπα ότι εμείς θα παλέψουμε για τον τίτλο και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Θα παλέψουμε για αυτό όπως παλεύουμε και για μια καλή πορεία στο Europa League. Εμείς έχουμε μπροστά μας πλέον δυο σημαντικά παιχνίδια και το ζητούμενο είναι να μην χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο."

Για το μυστικό της έως τώρα επιτυχίας: "Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά λειτουργούμε ως ομάδα. Πιέζουμε ως ομάδα, κάνουμε επιθέσεις ως ομάδα, αμυνόμαστε ως ομάδα. Κανείς δεν παίζει για τον εαυτό του. Όλοι παίζουν για την ομάδα και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς. Δουλεύουμε πολύ καλά και γι’ αυτό άλλωστε σε κάθε ματς πετυχαίνουμε τρια και τέσσερα γκολ."

Για το γεγονός ότι οι νίκες του ΠΑΟΚ συνήθως έρχονται εύκολα: "Εμείς σκοράρουμε γρήγορα σε κάθε ματς και αυτό είναι σημαντικό γιατί έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και είναι καλό να "τελειώνουμε" γρήγορα τους αγώνες για να διαχειριζόμαστε και τις δυνάμεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι "on fire" και σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες."

Για τα ματς με Γκινγκάμπ και Ολυμπιακό: "Προηγείται το ευρωπαϊκό που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο Εuropa. Αλλά μπορώ να σας πω με κάθε βεβαιότητα ότι την Κυριακή δε θα χάσουμε. Το υπογράφω με τα δυο χέρια αυτό. Εμείς δε θα χάσουμε στο Γ. Καραϊσκάκης. Γιατί έχω δει και τον Ολυμπιακό και βλέπω και εμάς. Σας το υπογράφω. Δε θα χάσουμε εκεί μέσα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό."

* Η συνέντευξη δόθηκε πριν γνωστοποιηθεί η απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής δράσης το προσεχές σαββατοκύριακο (4-5/10)

News 24/7

24MEDIA NETWORK