"Είμαστε βέβαιοι για την δουλειά που γίνεται"

Αρνεσεν και Τούντορ θεωρούν ότι από εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος απ' ότι στον αγώνα του Ζάγκρεμπ με την Λοκομοτίβα. Τι έλεγαν μετά το ματς της περασμένης Πέμπτης (16/), έρχονται οριστικές συμφωνίες με παίκτες.

"Είμαστε βέβαιοι για την δουλειά που γίνεται"
INTIME SPORTS

Η ήττα στον αγώνα με την Λοκομοτίβα, φυσικά, και προβλημάτισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τούντορ και Αρνεσεν συζήτησαν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ και κατέληξαν σε κάποιες κοινές διαπιστώσεις, όπως για παράδειγμα, ότι η ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη.

Συγκεκριμένα έλεγαν: "Ή ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά θα αλλάξει κατά πολύ από βδομάδα",ενώ εστίασαν και στις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται το ρόστερ:

"Ξέραμε ότι υπάρχουν κενά, δεν περιμέναμε, όμως, ότι θα φεύγαμε με ήττα από εδώ. Αλλά είμαστε βέβαιοι για τη δουλειά που γίνεται και μέρος της θα φανεί στη ρεβάνς".

Είναι κοινό μυστικό ότι δύο άνδρες προσβλέπουν στη μεταγραφική ενίσχυση, έχοντας εντοπίσει, πλέον, τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει γίνει μεγάλη προεργασία στα μεταγραφικά και ο Αρνεσεν εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορεί να προχωρήσει σε οριστικές συμφωνίες και η ΠΑΕ σε ανακοινώσεις, ποδοσφαιριστών που, εκτός απροόπτου, θα καλύψουν τις θέσεις του στόπερ και του φορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK