Εξαντλούν τα περιθώρια για Ινσαουράλδε

Προτεραιότητα η απόκτηση του Αργεντινού στόπερ, περιμένει στο ακουστικό του ο 24χρονος Κροάτης σέντερ μπακ, Ιβάν Ρούνιε.

Εξαντλούν τα περιθώρια για Ινσαουράλδε

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η απόκτηση στόπερ. Στον Δικέφαλο δεν έχουν αφήσει την υπόθεση του Χουάν Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινός σέντερ μπακ παραμένει μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για παραμονή του στην Τούμπα.

Ο Ινσαουράλδε, πάντως, αγωνίστηκε προχθές σε φιλικό παιχνίδι της Σπαρτάκ Μόσχας με αντίπαλο την Ουράλ και περιμένει την τελική αξιολόγηση του τεχνικού της ρωσικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό, ακόμη, ότι ο Αργεντινός στόπερ έχει έως τώρα ανοιχτό το ελληνικό κινητό του.

Σε αναμονή ο Ρούνιε

Οσον αφορά τον 24χρονο Κροάτη στόπερ της Νόρτζελαντ, Ιβάν Ρούνιε, ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, περιμένει τον Δικέφαλο. Μάλιστα έχει μεταφερθεί στο περιβάλλον του παίκτη ότι ο ΠΑΟΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ινσαουράλδε, ίσως και άλλου σέντερ μπακ. Έτσι, ο ατζέντης του Ρούνιε που είναι Ελληνας και βρίσκεται στη χώρα μας παραμένει σταντ μπάι περιμένοντας κλήση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Εξαντλούν τα περιθώρια για Ινσαουράλδε

Ηθελε Χιμένεθ

Ο ΠΑΟΚ έψαξε για τερματοφύλακες αυτό το καλοκαίρι, για να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, μία από τις περιπτώσεις που εξέτασε, ήταν αυτή του Ντάνι Χιμένεθ.

Στον 31χρονο τερματοφύλακα που πέρυσι έκανε μία γεμάτη σεζόν με την Αλκορκόν, έκανε μία αξιόλογη πρόταση, όμως, εκείνος προτίμησε να πάει στη Μπέτις που του έδωσε συμβόλαιο 300.000 ευρώ το χρόνο.

Πάει Ραπίντ ο Λάζαρ

Σε ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά της Ραπίντ που φιλοξενείται σε ρουμανική ιστοσελίδα αναφέρεται ότι ο Κοστίν Λάζαρ θα επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, μέχρι το 2011, όταν και μετακόμισε στον ΠΑΟΚ. "Αναμένεται να γυρίσουν ποδοσφαιριστές όπως ο Ντάνιελ Νικουλάε, ο Κοστίν Λάζαρ και ο Κρίστιαν Σαπουνάρου" γράφεται χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται ο επαναπατρισμός είναι κοντά για τον 33χρονο Ρουμάνο μέσο.

Διαβάστε ακόμη

Αναστασιάδης: "Να μην αδικήσω κανέναν"

Κιόσε: "Από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK