Εκτός αποστολής ο Γκολάσα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (VIDEO).

Εκτός αποστολής ο Γκολάσα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στρέφει αποκλειστικά από σήμερα (21/9) το βλέμμα του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του στο αυριανό (22/9) ματς τον Στέλιο Πόζογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι κλινήρης με φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία. Στην αποστολή δεν βρίσκονται ακόμη οι Ιτάνζ, Σαββίδης, Δεληγιαννίδης και Γκολάσα (δεν βρίσκεται στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει ο προπονητής γι' αυτό το ματς).

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που αναχωρεί στις 15:30 με προορισμό το Αγρίνιο. Στη διάθεση του Αναστασιάδη βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μακ, Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης, Βίτορ.

Οσον αφορά το σημερινό (21/9) πρόγραμμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις 5-2 έπαιξαν διπλό και δούλεψαν τόσο στην εκμετάλλευση όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Διαβάστε ακόμη

Κατσικάς: "Σφιχτή ομάδα ο Παναιτωλικός, να προσέξουμε"

Η καλύτερη εκκίνηση του Αθανασιάδη

Η αποστολή του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK