Θλάση ο Μπερμπάτοφ

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς ο Βούλγαρος επιθετικός έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα. Διαβάστε το διάστημα απουσίας του.

Θλάση ο Μπερμπάτοφ

Με δυο άσχημες ειδήσεις από το ιατρικό τιμ ξεκίνησε η μέρα στη Νέα Μεσημβρία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν χθες (27/11) το βράδυ οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Στέλιος Κίτσιου δεν ήταν "καθαρές".

Ο Βούλγαρος επιθετικός έχει θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα και θα απουσιάσει για 2 με 3 εβδομάδες ενώ ο Έλληνας μπακ θλάση δευτέρου βαθμού στο λαγονοψοΐτη, με τον εκτιμώμενο χρόνο αποθεραπείας να είναι 3 εβδομάδες. Η προπόνηση έγινε χωρίς τους δυο παίκτες, που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ Χαρίσης και Βίτορ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για λίγη ώρα, σε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 15:00 και στη συνέχεια η ομάδα θα ταξιδέψει για τη Μυτιλήνη.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα