Εκτός ο Παπαδόπουλος, μαγνητική ο Μαντούρο

Με πολλές απουσίες συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ανεβάζει την ένταση των προπονήσεων ο Γεωργιάδης.

Εκτός ο Παπαδόπουλος, μαγνητική ο Μαντούρο

Από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ απουσιάζουν αρκετοί παίκτες που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες, γεγονός που, σαφώς, δυσκολεύει το έργο του Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά δεν τον εμποδίζει να αυξήσει την ένταση στο πρόγραμμα. Το πρωί της Παρασκευής (27/3), μετά την καθιερωμένη προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δουλειά σε σπριντ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν συνδυαστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης, ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι ο Χέντβιχες Μαντούρο φυσικοθεραπεία κι ενδυνάμωση του τραυματισμένου του χεριού. Ο Ολλανδός μέσος θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αποκατάστασης των μυών του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θ’ ακολουθήσει στη συνέχεια.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Νίκος Βασαϊτης από την Κ20, Σωκράτης Κυριλλίδης από την Κ17. Στην απογευματινή προπόνηση θα συμμετάσχει και ο Πολύκαρπος Λιάπτσης από την Κ17.

News 24/7

24MEDIA NETWORK