Εκτός προπόνησης ο Κίτσιου

Ούτε το απόγευμα της Κυριακής συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Κίτσιου. Δουλειά στην επιθετική άμυνα, ατομικό ο Εγιάλ Γκολάσα.

Εκτός προπόνησης ο Κίτσιου

Ο Στέλιος Κίτσιου το πρωί δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και κάτι αντίστοιχο έγινε και το απόγευμα. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έμεινε στα... πιτς και δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα όσον αφορά το τακτικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει μεγάλη έμφαση στην επιθετική άμυνα. Ο Κροάτης δείχνει στους παίκτες του το πώς θα πρέπει να κινούνται μέσα στο γήπεδο για να δυσκολέψουν τον αντίπαλο στο παιχνίδι του και γενικά στην ανάπτυξή του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ