Εκτός τρεις για τον ΠΑΟΚ, τι ισχύει με Τζιόλη και Κάτσε

Με τρεις απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (22/8). Τι ισχύει με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Έργκους Κάτσε.

Εκτός τρεις για τον ΠΑΟΚ, τι ισχύει με Τζιόλη και Κάτσε

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία την Δευτέρα (22/8). Η προπόνηση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε πολύ τρέξιμο και περισσότερη ένταση. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε θεραπεία λόγω χτυπήματος χαμηλά στην πλάτη κι ο Ζέλικο Μπρκιτς εξαιτίας στομαχικών διαταραχών.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης κατόπιν απόφασης της ομάδας προπονήθηκε με το γκρουπ των παικτών που έχουν κοπεί από το ρόστερ, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Έργκους Κάτσε , ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου και παράλληλο δανεισμό σε ομάδα του εξωτερικού.

Την Τρίτη (23.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ