Ενοχλήσεις ο Μάρτενς, το βάρος ξανά στην τακτική

Εντατικά μαθήματα από τον Τούντορ στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να προσεγγίζουν τους αγώνες. Ατομικό ο Παπαγιαννόπουλος.

Ενοχλήσεις ο Μάρτενς, το βάρος ξανά στην τακτική
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ "παλεύει" με τον χρόνο για να προλάβει μέσα σε δύο εβδομάδες να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν τι ζητά απ' αυτούς σε τακτικό επίπεδο και να παρουσιαστούν έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάκγρεμπ στις 16 Ιουλίου.

Για του λόγου το αληθές και σήμερα (6/7) το πρωί το τεχνικό τιμ έριξε το στην τακτική προσέγγιση των παιχνιδιών και πιο συγκεκριμένα στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με συνεχείς εναλλαγές παιχνιδιού. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν στο γρήγορο transition game και στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μάαρτεν Μάρτενς , ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κι έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος , ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έριξε λίγο τους ρυθμούς αποθεραπείας, διότι αισθάνθηκε ένα βάρος στην περιοχή του τραυματισμένου του τετρακέφαλου λόγω της καταπόνησης των τελευταίων ημερών. Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Ιγκόρ Τούντορ αποχώρησε για να προλάβει την πτήση για Κροατία, όπου θα βρεθεί για να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες με το δίπλωμα προπονητικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK