Εντυπωσιάζει και παραμένει ο Πέλκας

Με την ωριμότητα και την ετοιμότητα που δείχνει μετά την επιστροφή του από το δανεισμό στη Σετούμπαλ, ο Δημήτρης Πέλκας κερδίζει επάξια την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και μαζί πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εντυπωσιάζει και παραμένει ο Πέλκας

Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει. Θετική άποψη επίσης για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ έχει σχηματίσει ο Φρανκ Άρνεσεν, μεταφέροντας τη γνώμη του αυτή και στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη στο Άρνεμ.

Αν μη τι άλλο ο Πέλκας με την παρουσίασή του στην προετοιμασία του "Δικεφάλου" και τις εμφανίσεις του στα φιλικά, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Αποδείχθηκε πως επέστρεψε… ορεξάτος από το δανεισμό του στη Σετούμπαλ και είναι έτοιμος να αποδείξει τι αξίζει και τι μπορεί να προσφέρει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανόν όταν η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση (σε διάρκεια και απολαβές) στον νεαρό από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, όμως, πλέον καθίσταται σχεδόν σίγουρο πως αυτό θα επεκταθεί και ο Πέλκας θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο Τούντορ ήδη τον θεωρεί βασικό στα πλάνα του και τον προορίζει για το αρχικό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στη Λοκομοτίβα. Επομένως, Ο Άρνεσεν αναμένεται να τελειώσει την υπόθεση και ο Πέλκας να συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δείχνει αρκετά πιο ώριμος στον τρόπο παιχνιδιού μετά τις εμπειρίες που απέκτησε από τα παιχνίδια που πήρε στην Πορτογαλία, ως δανεικός στη Σετούμπαλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK