Επαφές Σαββίδη με Αναστασιάδη

Κοντά σε συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τους κύκλους της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Επαφές Σαββίδη με Αναστασιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άγγελο Αναστασιάδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "Δικεφάλου".

Πηγές αναφέρουν πως οι δύο άνδρες θα συναντηθούν αργότερα μέσα στην ημέρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο περιθώριο του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε προτροπές από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στα επίσημα να φέρει τον Αναστασιάδη πίσω στην ομάδα ενώ παρόμοιες εισηγήσεις είχε αμέσως μετά από ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ τους οποίους εμπιστεύεται και συμβουλεύεται συχνά.

Την ίδια ώρα, στον Πλατανιά περιμένουν την Κυριακή (18/5) την απάντηση του Έλληνα προπονητή στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK